Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sute de cicliști s-au bucurat de aventură la Dumbrava cu Mărgăritar

6.08.2016 Dumbrava cu Margaritar
Foto: Rares Gireada

Verdeață cât puteți cuprinde cu ochii, trasee desenate într-o natură bogată și generoasă cu aventurieri, ce se întinde pe 25.000 de hectare, și bucuria de a lua parte la o competiție pe pe 2 roți, toate acestea au fost experimentate de participanții la cea de a 4-a ediție a competiției Dumbrava cu Mărgăritar.

Peste 800 de rideri au răspuns invitației la evenimentul din calendarul Riders Club – www.ridersclub.ro, ce s-a desfășurat pe 6 august 2016 în Parcul Natural Comana, o locație de competiție deosebită. Concurenții au avut la dispoziție 45 de curse, împărțite pe 4 niveluri de abilitate, și au putut explora 4 trasee de concurs, croite pentru toate puterile și gusturile. Startul evenimentului Dumbrava cu Mărgăritar s-a dat de pe stadionul localităţii Mihai Bravu, din județul Giurgiu.

La prima oră, zeci de copii însoțiți de părinți, dar și zeci de începători s-au aventurat pe traseul Scurt, de 13 kilometri, potrivit pentru o plimbare în natură. Peste două ore a venit rândul sutelor de concurenți înscriși la traseele Standard - 21 km, Epic - 42 km și Epic - 63 km să se pregătească de ture pline de adrenalină și să exploreze acest tărâm străvechi.  

Orele de aventură s-au încheiat cu satisfacția trecerii liniei de Start, iar medalia de Finisher primită a fost mărturia unei curse încheiate cu bine. Cei mai rapizi rideri au fost răsplătiţi cu premii consistente ce au inclus atât sume de bani, cuprinse între 150 şi 600 de lei, cât şi produse şi servicii asigurate de sponsorii evenimentului. La final, au fost acordate și premiile de la tombolă printre care și o bicicletă Ghost Sona 2:

  • Pachete oferite de Alfers: Cosmin Costache, Andrei Cojanu, Delia Iordachescu;
  • Pachete oferite de Gold Nutrition: Alexandru Ungureanu, Bogdan Florin Saru, Paul Minculescu;
  • Abonament Pure Shapes: Razvan Tincu;
  • Bicicleta Ghost Sona 2: Karina Bonta.

Atmosfera evenimentului și amintirile nou create pot fi văzute în sutele de poze care vor fi publicate pe pagina Facebook Riders Club, iar rezultatele curselor pot fi găsite pe pagina competiției Dumbrava cu Mărgăritar prin click aici.

Evenimentul cu numărul șapte din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost susținut de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club și de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Sponsorii competiției au fost Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată, Luca Way și Kinetic Recovery. Concursul Dumbrava cu Mărgăritar a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romsilva și Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm la sfârșitul lunii august la următoarea aventură din calendarul Riders Club!