Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Supereroi cu superputeri

18.03.2014 Ziua B

Ziua B este o poveste in care lucrurile se intampla magic pentru ca avem 3 parteneri puternici, 3 supereroi care se implica in logistica si organizarea evenimentului, astfel incat totul sa se desfasoare perfect.

Pentru inceput, Wim Bosman partener de nadejde al Riders Club si unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de servicii de logistica, isi va dovedi iscusinta in a transporta in deplina siguranta tot ceea ce este necesar pentru organizarea povestii Ziua B.

Apoi, pe parcusul intregii zile, va fi alaturi de noi ProENERG, un sponsor deja cu traditie al Riders Club si una dintre cele mai cunoscute firme de comercializare de scule electrice profesionale si industriale. Energia electrica pe care ne-o vor asigura prin intermediul unui generator performant va face ca totul sa mearga ca pe roate in mijlocul naturii. 

Si la fel, pe tot parcursul povestii, langa noi va fi Rosal, care cu profesionalism va asigura ecologizarea zonei de start, atat inainte de plecarea riderilor in cursa, cat si dupa marele finish.

Avandu-i alaturi pe cei 3 supereroi suntem convinsi ca Ziua B va fi o zi nemaipomenita pentru biciclit.