Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Super traseu si multa adrenalina, la Urban Trail XCC!

16.03.2015 Urban Trail XCC
Foto: Sorin Bajan
Urban Trail XCC a deschis pofta de distractie pentru iubitorii de ciclism mountain bike. Fie ca au fost concurenti sau doar spectatori, iubitorii de sport si sustinatorii lor au avut parte de un spectacol frumos, cu provocari serioase, scene interesante si chiar emotii la evenimentul care a avut loc duminica, 15 martie, la Romexpo. Senzatia a fost cu siguranta una speciala, cum rar intalniti intr-o competitie de MTB. 
 
Daca ploaia ce a cazut cu o zi inainte de concurs poate a descurajat putin concurentii, atunci surpriza unui traseu practicabil a fost mare. Gradul de greutate, ceva mai ridicat, si abordarile tehnice au oferit  o aventura pe cinste participantilor si o delectare vizuala pentru numerosii spectatori. Desi cu un traseu de doar 12 km, in 3 ture a cate 4 km, efortul riderilor implicati a fost unul serios. Au avut parte atat de iarba si asfalt, cat si de sol greu si numeroase obstacole de nisip si pamant, uneori amestecate. Iar daca senzatia era una de usurare dupa coborarea de pe o rampa improvizata, relaxarea era una de scurta durata deoarece urmau zeci de curbe stranse, apoi numeroase alte obstacole constand in balti, portiuni cu noroi inselator sau sleauri de pe care te puteai dezechilibra cu usurinta. Tot ce insemna efort si concentrare pentru rideri se transforma in secventa de spectacol pentru admiratorii care ii incurajau de pe margine. Pentru show trebuie sa le multumim tuturor participantilor.
 
Le multumim in primul rand fetelor care s-au aventurat pe un traseu provocator, insa si baietilor care si-au verificat conditia fizica si pregatirea tehnica la inceput de sezon, intr-o cursa Riders Club de senzatie. Le multumim si spectatorilor care au asistat si i-au incurajat permanent pe ciclisti.
 
Felicitari tuturor participantilor la Urban Trail XCC!