Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Super aventura ciclista in codrii Vlasiei

13.11.2017 Haiduci si Domnite

Sambata, 11 noiembrie a.c., ne-am bucurat de o experienta ciclista deosebita, la numai cativa kilometri de Bucuresti. Competitia Haiduci si Domnite, care marcheaza si incheierea sezonului Riders Club 2017, a adus la start sute de ciclisti, adulti dar si copii, dornici sa traiasca o ultima aventura inainte de a ne pregati oficial de perioada friguroasa a anului.

Inceputul de zi a fost unul specific acestei luni de toamna tarzie. O patura groasa de ceata putea fi zarita deasupra campiei si langa padurea Surlari in zori, cu vizibilitate doar la 10 metri distanta. Usor, stratul de pacla s-a risipit si culorile vii ale toamnei au fost dezvaluite in lumina soarelui, iar cerul senin a deschis drumul larg aventurii in natura.

Startul concursului Haiduci si Domnite, sustinut de Gatorade Romania, s-a dat la ora 10:00, in curse pornind riderii inscrisi pe traseul Scurt - 17 km, respectiv copiii insotiti de parinti la cursele Family, cu varste intre 5 si 12 ani, dar si adultii aflati la primele experiente sportiva de acest fel. Pe celalat traseu, Standard - 28 km, s-a pornit in valuri la ora 11:30. Aici au fost prezenti si cei mai multi rideri, majoritatea cu multa experienta in concursuri MTB, care au dorit fie sa exploreze cat mai mult codrii Vlasiei, fie sa isi testeze din plin rezistenta. Temperatura zilei, 14 grade Celsius, a fost numai buna pentru o astfel de expeditie pe doua roti a domnitelor si haiducilor.

Atmosfera a fost una deosebita, in zona de Start/Finish a evenimentului predominand voia buna si veselia. Familii, prieteni, colegi, toti au fost reuniti de aceasta pasiune pentru sport si s-au bucurat de o zi de toamna autentica la ultimul concurs din calendarul Riders Club 2017.

Aplicatia Haiduci si Domnite 2017, creata in parteneriat cu MyLaps, al carui reprezentant in Romania este MPG, a oferit pentru prima data in cadrul sistemului Riders Club posibilitatea de a accesa de pe telefoanele mobile starea concurentilor pe trasee, precum si rezultatele concursului. Acestea pot fi vazute online pe pagina evenimentului Haiduci si Domnite. Totodata, s-au putut accesa si admira, pe dispozitivele mobile, pozele din curse realizate de sistemul automatizat MyLaps, in premiera in Romania.

Dupa un sezon capricios, competitia de la Moara Vlasiei a incheiat seria de evenimente Riders Club cu o atmosfera si un tonus excelente!

Va multumim tuturor celor care ati dat curs acestei aventuri si va felicitam pentru rezultate!