Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Startul concursului Livada cu Ciresi a fost devansat!

29.06.2017 Livada cu Ciresi
Foto: Brindusa Mutoiu
Sambata, 1 iulie 2017, cand este programata competitia Livada cu Ciresi, de la Paulesti, judetul Prahova, va intra in vigoare codul rosu de canicula, care a fost confirmat de catre autoritatile responsabile. Asadar, vom lua anumite masuri privitoare la siguranta participantilor.
 
Temperaturile prognozate in jurul orei 14:00 sunt de peste 37˚C, astfel ca, pentru a evita pe cat posibil ca la ora respectiva sa mai fie concurenti pe traseu, ora de incepere a evenimentului se modifica.
 
Noua ora de Start pentru concurentii inscrisi pe traseul Family este 08:30, in timp ce la ora 10:00 va avea loc Startul in valuri pentru concurentii inscrisi pe traseele Scurt, Standard si Epic!
 
Programul actualizat si detaliat al evenimentului poate fi consultat aici.
 
Din motive tehnice s-a modificat si programul ridicarii pachetelor de Start. Astfel, joi, 29 iunie, nu se mai distribuie kit-uri de participare, acestea urmand sa fie disponibile doar vineri, 30 iunie, intre orele 12:00 si 19:00, de la sediul MPG, din Sos. Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.
 
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului si cei care se inscriu la fata locului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, conform noului program afisat.
 
Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare concurent trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
•  Declaratie pentru participanti adulti
•  Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/tutore)
 
Inscrierile online se inchid joi, 29 iunie 2017, la ora 19:00, si se fac pe pagina dedicata competitiei.
 
Va asteptam sa dam curs unei aventuri cicliste frumoase la Paulesti!