Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Start la inscrieri pentru TOPOLOVENI Summer Tour 2017!

11.04.2017 Topoloveni Summer Tour

Asa cum ne-am obisnuit, in luna iunie setam destinatia pentru o aventura in judetul Arges unde are loc maratonul TOPOLOVENI Summer Tour, un concurs frumos, solicitant, plin cu provocari si cu noi satisfactii.
 
In acest an, pe data de 17 iunie vom bifa a treia editie a acestei competitii, astfel ca o putem declara traditionala. Evenimentul ii indeamna la aventura pe toti riderii dornici de trasee atractive, in care au ocazia sa isi depaseasca limitele. Sunt asteptati atat cei mari, experimentati sau aflati la inceputul curselor MTB, cat si cei mici, pentru a se bucura de frumusetea acestor trasee mai putin cunoscute si a-si demonstra pasiunea pentru ciclism, daca au implinit minimum 5 ani.
 
Inscrierile s-au deschis pe www.ridersclub.ro si se pot face direct pe pagina dedicata competitiei. Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia pana duminica, 23 aprilie, de taxa minima de inscriere de 75 de lei pentru adulti si de pretul unic de 45 de lei pentru cei cu varste curprinse intre 5 si 14 ani. Dupa aceasta data, taxa de participare va fi de 89 de lei urmand sa creasca progresiv pana va ajunge la 135 de lei, pentru inscrierile realizate in ziua evenimentului. 
 
Va asteptam la primul eveniment al verii marca Riders Club 2017!