Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Start la inscrieri pentru TOPOLOVENI Summer Tour!

30.04.2015 Topoloveni Summer Tour

Incepand din 2015 judetul Arges creste ca importanta in calendarul Riders Club, ajungand sa detina doua maratoane pe parcursul unui an. Noul eveniment poarta denumirea de TOPOLOVENI Summer Tour si este programat pe 28 iunie intr-o zona cunoscuta mai ales pentru magiunul traditional de prune. 
 
Competitia ii cheama la aventura pe toti riderii dornici de trasee atractive, cu noi provocari. Sunt asteptati atat cei mari, mai experimentati sau aflati la inceput, cat si cei mici, pentru a descoperi frumusetea acestor noi trasee si a-si demonstra pasiunea pentru ciclism, daca au implinit minimum 6 ani.
 
Inscrierile sunt deschise si se pot face direct pe pagina dedicata competitiei. Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia pana duminica, 10 mai, de taxa minima de inscriere de 65 de lei pentru adulti si de 25 de lei pentru cei cu varsta intre 6 si 13 ani. Dupa aceasta data, taxa de participare va fi de 75 de lei urmand sa creasca progresiv pana va ajunge la 95 de lei, pentru inscrierile online realizate in ultimele trei zile, pana pe 24 iunie. 
 
Va asteptam la o noua aventura a comunitatii Riders Club!