Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Start la inscrieri pentru o portie dubla de adrenalina!

13.07.2016 4 pedale

S-a dat startul inscrierilor la cea de-a patra editie a concursului MTB pe echipe: 4 Pedale! Evenimentul este programat sa se desfasoare sambata, 27 august 2016, in padurea Baneasa, din nordul Capitalei.
 
Inscrierile se fac online incepand de joi, 14 iulie 2016, pe pagina dedicata acestui eveniment. Pana pe 24 iulie este valabila taxa minima de concurs de 65 de lei de persoana, asadar va recomandam sa va grabiti sa achitati locul, alaturi de coechipier, la acest pret avantajos.
 
Din 25 iulie, pretul va fi de 75 de lei, valabil pana pe 7 august, iar dupa aceasta data va creste la 85 de lei, pana pe 21 august. In saptamana evenimentului taxa de concurs va ajunge la 95 de lei de persoana. 
 
Va reamintim ca nu sunt posibile inscrieri la fata locului in ziua evenimentului 4 Pedale. Totodata, va atragem atentia ca evenimentul are inscrierile limitate la un numar de 400 de echipe.
 
Va asteptam la startul unei super competitii in padurea Baneasa!