Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Start la inscrieri in cursa de la Campulung

16.05.2017 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului
Foto: Alin Virsescu
 
Riders Club va sarbatori, in 16 iulie, editia a cincea a competitiei Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului, una dintre cursele traditionale din sistem. Astfel, daca doriti sa reveniti sau sa participati pentru prima data in cursa ce va va purta prin paduri de munte, cu trasee ce serpuiesc pe drumuri forestiere si versanti, asteptarea a luat sfarsit!
 
Inscrierile in concursul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului s-au deschis, iar rezervarile de locuri se pot face direct pe pagina dedicata competitiei
 
Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minima de inscriere de 75 de lei pana duminica, 28 mai. Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 89 de lei, pana pe 18 iunie, urmand sa creasca progresiv, pana va ajunge la 119 lei, pentru inscrierile online realizate in intervalul 10-12 iulie. Inscrieri se vor putea face si la fata locului, in ziua evenimentului, la pretul de 135 de lei.
 
Va asteptam la editia a cincea a evenimentului Lupii Dacilor - Trofeului Muscelului!