Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Start la inscrieri in competitia ZIUA B!

22.02.2016 Ziua B
Foto: Dragos Ticu
Aflat la a 4-a editie, ZIUA B a devenit unul dintre evenimentele emblematice din Riders Club. In acest an, dam startul la miscare si distractie in natura pe 16 aprilie, de pe malul lacului Cernica.
 
Ca de obicei, acest maraton ciclist mizeaza sa aiba la start pe toti riderii dornici de trasee atractive si experiente de poveste, care au asteptat toata iarna deschiderea sezonului de MTB. Sunt invitati atat participantii adulti, mai experimentati sau aflati la inceput, dar si cei mici, incepand cu varsta de 6 ani, pentru a descoperi frumusetea acestui sport sau pentru a-si demonstra talentul de ciclisti.
 
Inscrierile sunt deschise online si se pot face direct pe pagina dedicata competitiei. Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest super eveniment al primaverii pot beneficia pana duminica, 28 februarie, de taxa minima de inscriere: 65 de lei/persoana. Dupa aceasta data, taxa de participare va fi 75 de lei, urmand sa creasca progresiv pana va ajunge la 95 de lei, pentru inscrierile online realizate in ultimele trei zile, pana pe 13 aprilie. Pentru copii pretul va ramane constant pe intreaga durata a inscrierilor si va fi de 45 de lei.
 
Va asteptam cu multa pofta de aventura la startul maratonului ZIUA B!