Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Start la inscrieri in competitia La Broaste, editia a 6-a!

3.04.2018 La Broaste
Foto: Brindusa Mutoiu
 
Cea de-a doua competitie din calendarul Riders Club cheama la start toti ciclistii dornici sa se piarda in farmecul naturii imbracate in verde viu in zona Sitaru – Caldarusani, din apropierea Capitalei. Editia a 6-a a competitiei La Broaste se va desfasura pe 2 iunie, iar inscrierile sunt deschise!
 
Inregistrarea in concurs se face pe pagina de eveniment, iar cei care doresc sa achite taxa minima de 85 de lei trebuie sa stie ca aceasta este disponibila pana pe 18 aprilie. Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 95 de lei, valabila pana pe 23 mai, urmand sa creasca progresiv la 110 lei pana pe la inchiderea inscrierilor, programata pe 31 mai. Pentru copii, taxa de participare este unica, respectiv 45 de lei de persoana, indiferent de momentul platii.
 
Nu sunt posibile inscrieri la fata locului in ziua evenimentului La Broaste, iar numarul de locuri disponibile este limitat la 1.200. Asadar, va sfatuim sa va grabiti si sa va rezervati un loc la pretul cel mai bun.
 
Va asteptam cu mare pofta de aventura la start, pe 2 iunie!