Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Starea traseului - sambata, 7 iunie

7.07.2018 Livada cu Ciresi

Doar cateva ore ne despart de startul cursei Livada cu Ciresi. Starea traseului (sambata, 15:00) este neschimbata fata de informarea anterioara, realizata pe profilul de Facebook Riders Club, pe data de 5 iulie. Cu toate acestea, sunt anuntate ploi in seara de sambata spre duminica, cat si pe parcursul zilei de duminica. Chiar daca fiabilitatea prognozei este medie, va rugam sa veniti pregatiti pentru o zi ploioasa. Va recomandam sa aveti haine de schimb la dumneavoastra si evident, o pelerina de ploaie pe care sa o puteti purta pe parcursul cursei. Temperaturile se vor mentine in jurul a 20 de grade iar vantul nu ar trebui sa reprezinte o problema. 

Orice modificare adusa programului de concurs, a formatului evenimentului sau a curselor in sine va fi comunicata la fata locului de catre organizatorul evenimentului, in functie de conditiile meteo pe care le va intampina.

 

 

Va dorim tuturor mult succes!