Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Starea traseului @ La Broaste 2016

26.05.2016 La Broaste

ACTUALIZARE: joi, 15:00

In cursul noptii de miercuri a plouat in zona dedicata concursului de ciclism La Broaste, iar starea traseului s-a deteriorat fata de ziua precedenta. Momentan, 60% din traseu este uscat iar 40% este umed insa, in cazul in care soarele ne va ajuta, procentul de 40% cu siguranta va scadea destul de mult.

Echipa tehnica a realizat multiple modificari in zonele umede si in cele care prezentau un grad de dificultate ridicat si, astfel, noroiul a fost ocolit in cele mai multe cazuri prin realizarea de poteci paralele cu drumul principal, pe iarba sau pe pamant dur etc. In continuare sunt prezente 4 zone de cate 200 m in care noroiul incarca insa se cauta solutii viabile pentru a le evita.

In ceea ce priveste echiparea bicicletei, in acest moment recomandam utilizarea cauciucurilor de noroi pentru ciclistii incepatori si cele mixte pentru riderii care au capatat deja experienta pe trasee umede. Va garantam ca, in continuare, echipa tehnica depune eforturi substantiale pentru a ocoli toate zonele cu noroi si pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in ziua concursului La Broaste.

Pozele facute pe traseu sunt disponibile pe pagina oficiala de Facebook Riders Club: click aici

Revenim cu un nou status update in cursul zilei de vineri, 27 mai a.c.

Va multumim si va rugam sa urmariti paginile online pentru updates!