Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Starea traseului (25.03.2016)

25.03.2016 Urban Trail XCC

Mai sunt doar cateva ore pana cand rotile se vor invarti cu maxim de adrenalina la Urban Trail XCC. Pregatirile sunt in toi iar experienta se anunta una cu totul speciala.
 
Traseul este realizat in proportie de 75% pe o suprafata dura (zona pietruita sau astfalt), rezistenta la conditii meteo nefavorabile. In acest moment starea traseului este foarte buna. Traseul include, alaturi de numeroasele schimbari de directie, multiple obstacole ce includ denivelari de teren, trambuline, contra-pante, saci de nisip, paleti si alte obstacole din lemn sau piatra. Toate obstacolele care ar putea prezenta probleme pentru incepatori au prevazute rute alternative, semnalizate cu „Chicken line”. Recomandam utilizarea cauciucurilor de noroi pentru riderii mai putin experimentati. Riderii care au acumulat experienta pe multiple tipuri de trasee pot sa foloseasca cauciucurile mixte.
 

Poze realizate pe traseu in cursul zilei de vineri, 25.03.2016, sunt disponibile pe Facebook: click aici

Va dorim spor mult la pedalat si sa ne vedem bucurosi la Finish!