Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sprinten tu, sprinteni si ei!

31.05.2016 La Broaste

Ne bucuram sa va anuntam ca eforturile noastre au dat roade! Proiectul umanitar SPRINTEN, derulat de MPG in cadrul sistemelor sportive dedicate amatorilor, a reusit sa ofere sprijin pentru 5 copii a caror libertate de miscare este afectata din diferite cauze medicale severe. 
 
Prin intermediul fondurilor stranse in cadrul SPRINTEN si cu ajutorul de specialitate oferit de terapeutii Centrulului de Recuperare Pediatrica Kineto Bebe, in prezent copiii beneficiaza de sedinte de terapie in vederea recuperarii motorii. Tratamentele sunt insa de durata si costisitoare, iar noi depunem eforturi in continuare pentru a gasi cele mai bune solutii in cazurile pe care le sustinem. 
 
“Ne dorim sa traim momentul in care copiii inclusi in proiectul SPRINTEN vor putea face primii pasi si nu vor mai fi prizonierii scaunului cu rotile. Le multumim tuturor celor care, prin donatiile, eforturile si perseverenta lor, au facut posibil acest pas urias inainte in acest proiect. Este o munca intensa si o mare responsabilitate pe care ti le asumi atunci cand pornesti la drum si construiesti un proiect umanitar. Continuam programul SPRINTEN de sustinere a copiilor cu dizabilitati motorii si avem speranta ca miile de kilometri parcursi pe bicicleta in cadrul evenimentelor Riders Club se vor transforma in mii de vise implinite pentru acesti copii si parintii lor”, a afirmat Sanda Mocuta, directorul general al MPG si coordonatorul SPRINTEN.
 
Donatiile destinate proiectului umanitar se pot face online pe www.sprinten.org cat si la sediul MPG.
 
Ne ajuta sa dezvoltam proiectul si sa-l promovam numerosi parteneri, oameni deosebiti si cu suflet mare, carora dorim sa le multumim si sa le transmitem intreaga noastra recunostinta. Printre acestia mentionam DDB Romania - agentia de creatie a The Group, Kineto Bebe - Centrul de Recuperare Pediatrica specializat in programe integrate si complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistica si senzoriala a bebelusilor si copiilor, Scorseze Ambulanta, SBR - Soletanche Bachy Fundatii si Promis.
 
Sustin spiritul sportiv si proiectul SPRINTEN si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa informam publicul larg postul de radio Itsy Bitsy FM, in calitate de partener media oficial, impreuna cu eJobs, campionul in recrutarea online din Romania, alaturi de partenerii media: Inga Media, Libertatea, Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Sanatatea Media Group – Explore Medicine TV, FreeRider, Romania Pozitiva, Biciclistul, SportPici, Sportivity, Alerg.ro, Edu-News.ro, Orasulm.eu, RunningMag, 4run.ro, Kooperativa 2.0, Sportlocal, Doctor.info.ro si bloggerii Vlad Mihalachioiu - 6pack.ro, Gabriel Solomon, Sorin Chineata – Chineata.ro si Robert Dorobantu – 188bpm.com.
 
Va multumim tuturor si va uram sa va bucurati din plin de libertatea de miscare!