Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sponsorii si partenerii au contribuit la succesul evenimentului

11.08.2015 Dumbrava cu Margaritar
Foto: Cristiana Cristache

Evenimentul Dumbrava cu Margaritar, organizat de Riders Club pe 8 august, in Parcul Natural Comana, a fost unul dintre cele mai deosebite concursuri de ciclism ale verii.

Cadrul natural superb, verdeata cat puteai cuprinde cu ochii, aventura ciclista, atmosfera excelenta si organizarea oferita de echipa MPG, alaturi de suportul venit din partea voluntarilor, partenerilor si sponsorilor evenimentului au contribuit la reusita acestei zile.

Participantii la Dumbrava cu Margaritar s-au putut bucura de trei trasee de concurs pe care au putut pedala in siguranta si de serviciile profesioniste si beneficiile oferite in cadrul evenimentului.

Dorim sa le multumim pentru sprijinul acordat partenerului oficial al Riders Club, CIUC Natur Radler, partenerului tehnic Ambulanta de Biciclete, sponsorilor oficiali WIM BOSMAN, GATORADE, Skil, Spearhead Systems, Abbara, SCORSEZE Ambulanta si sponsorilor Barilla, Alka, Elixil.ro, CARBON BIKE, Nescafe 3in1, INES IPTV si INES GROUP.

Le multumim in mod special pentru ca ne ajuta permanent sa comunicam si sa va informam urmatorilor parteneri: Kiss FM, radioul numarul 1 din Romania si radioul oficial al Riders Club, campionul in recrutarea online eJobs si cea mai citita revista online de biciclete din Romania FreeRider.ro, partenerul sistemului de ciclism.

Evenimentele Riders Club beneficiaza de sprijinul partenerilor media principali INGA MEDIA, Plafar si Sportnews.ro, alaturi partenerii media: Biciclistul.ro, Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Romania Pozitiva, TV CITY, Business Days, Orasulm.eu, Explore Medicine TV, Sportivity, Adrenallina.ro, Edu-News.ro si PSnews.ro, dar si a bloggurilor Liberinmiscare.ro, 6pack.ro si 188bpm.blogspot.ro.

Va multumim pentru ca ati dat curs invitatiei la concursul Dumbrava cu Margaritar, pentru ca ati fost alaturi de noi si ati pus umarul la succesul evenimentului!