Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sponsorii si partenerii au contribuit la succesul competitiei

25.09.2015 4 pedale
Foto: Cristian Paunica

Una dintre cele mai frumoase aventuri MTB ale anului a avut loc la evenimentul 4 Pedale, cel mai mare concurs de stafeta MTB din Romania organizat de Riders Club, pe 19 septembrie, in padurea Baneasa.

Vremea superba pentru o zi de toamna, atmosfera prietenoasa si traseul accesibil au facut experienta foarte placuta pentru toti participantii, dar si pentru noi, echipa Riders Club. Alaturi de organizatori, la succesul evenimentului 4 Pedale au contribuit voluntarii, partenerii si sponsorii competitiei si ai sistemului de ciclism. 

Le multumim pentru sprijinul acordat partenerului oficial al Riders Club, CIUC Natur Radler, partenerului tehnic Ambulanta de Biciclete, sponsorilor oficiali WIM BOSMAN, GATORADE, Skil, Spearhead Systems, Abbara, SCORSEZE Ambulanta, Otto Broker si Nikon, dar si sponsorilor Barilla, Elixil.ro, Nescafe 3in1, INES IPTV si INES GROUP.

Ne ajuta in permanenta sa comunicam si sa va informam urmatorii parteneri, carora le adresam multumiri: Kiss FM, radioul numarul 1 din Romania si radioul oficial al Riders Club, campionul in recrutarea online eJobs si cea mai citita revista online de biciclete din tara FreeRider.ro, partenerul sistemului de ciclism. Totodata, impreuna cu Registrul de Biciclete dorim sa constientizam membrii comunitatii asupra masurilor care se impun pentru protectia bicicletelor.

Evenimentele Riders Club beneficiaza de sprijinul partenerilor media principali INGA MEDIA, Plafar si Sportnews.ro, alaturi partenerii media: Biciclistul.ro, Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Romania Pozitiva, TV CITY, Business Days, Orasulm.eu, Explore Medicine TV, Sportivity, Adrenallina.ro, Edu-News.ro si PSnews.ro, dar si a bloggurilor Liberinmiscare.ro, 6pack.ro si 188bpm.blogspot.ro.

Cele mai faine momente au fost surprinse in sute de poze si in filmul oficial al evenimentului, pe care va invitam sa il vizionati: click aici.

Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si ati pus umarul la succesul evenimentului 4 Pedale!