Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sponsorii, partenerii si voluntarii, contributie deosebita!

31.05.2017 La Broaste
Foto: Brindusa Mutoiu

Editia a 5-a a competitiei La Broaste a fost iesita din tiparele de eveniment cu care sunt obisnuiti concurentii, sustinatorii, sponsorii, partenerii si voluntarii care iau parte la concursurile din calendarul Riders Club. Evenimentul a fost plin de provocari si s-a desfasurat in conditii deosebite, din caua precipitatiilor, solicitand din greu atat echipa de organizare a competitiei si mai ales echipa tehnica.

Participantii au avut parte de un concurs MTB dificil, pe durata caruia au depus eforturi intense din cauza noroiului format in straturi groase pe trasee, insa experienta va ramane ca una aparte in colectia de amintiri!

Totul a fost posibil datorita oamenilor care au facut parte din echipa mare a competitiei La Broaste, editia a 5-a. Dorim sa le transmitem multumiri speciale lui Razvan Juganaru si membrilor echipei sale, care s-au ocupat de curatarea si amenajarea traseelor, dar si de aducerea la zona de Start/Finish a concurentilor ce au solicitat acest lucru in timpul curselor din varii motive; tuturor voluntarilor de la Brigada de Voluntari, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta - ASVSU si Even'thor, care ne-au sustinut prin prezenta si ajutorul lor, fara de care ar fi fost mult mai greu sa realizam aceasta editie a concursului.

Totodata, dorim sa sa le multumim reprezentantilor sponsorilor si partenerilor pentru eforturile depuse pentru ca evenimentul sa beneficieze de serviciile si beneficiile anuntate: CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club; Gatorade, BOSCH, Barilla si BCR, in calitate de sponsori oficiali; iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Woom Bikes Romania si Carousel Events, sponsori ai competitiei; Freerider.ro, ProEnerg si Romsilva, parteneri care au fost alaturi de noi.

Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, partenerul Registrul de Biciclete, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul.ro, Orasulm.eu, BikeCalendar.eu, Romania Pozitiva, IReporter.ro, Edu-news.ro, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, SportPici.ro si blogul 188bmp.com. Itsy Bitsy FM sustine cursele Family, la care participa impreuna copii si adulti.

Va multumim pentru ca impreuna am reusit sa facem fata tuturor provocarilor!