Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sfatul saptamanii by SCORSEZE MEDICAL GROUP

1.09.2014 4 pedale

Partenerul medical al competitiei “4 Pedale”, din seria de evenimente Riders Club, SCORSEZE MEDICAL GROUP, iti ofera saptamanal sfaturile specialistilor sai pentru a fi in cea mai buna forma fizica la start.
 
Fiecare dintre noi aloca un anumit timp pasiunilor sportive, iar daca reusim sa numaram si ciclismul printre acestea suntem cu adevarat castigatori. Ciclismul este un excelent exercitiu cardio, accelerand metabolismul si imbunatatind circulatia organismului. Practic, ne prelungim viata cu pasiune... si o presaram cu momente de bucurie.

1. SCORSEZE MEDICAL GROUP intelege necesitatea timpului alocat antrenamentelor si iti ofera un parteneriat avantajos pentru timpul tau prin tratamente medicale la domiciliu. Cu un singur apel la numarul: 021 9828, echipa SCORSEZE MEDICAL GROUP aduce medicul specialist in casa ta, cu toate dotarile necesare.
 
Daca te pregatesti deja pentru competitia “4 Pedale”, te sfatuim sa tii cont de faptul ca antrenamentul in exces conduce la oboseala cronica, performante fizice scazute, dureri musculare si articulare, pierderea poftei de mancare, dar si insomnie. Corpul nu mai are timp sa se refaca intre doua sesiuni de antrenament si intra intr-o stare catabolica, in care isi consuma propriile tesuturi pentru a se autosustine. Daca observati aceste simptome, trebuie sa reduci intensitatea antrenamentului sau lsa iei cateva zile de pauza. Ai grija de organismul tau sau alege un partener care sa stie sa acorde atentie nevoilor tale medicale. SCORSEZE MEDICAL GROUP iti acorda atentie. Detalii pe: www.scorsezemedical.ro