Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sezonul Riders Club ia startul cu Urban Trail XCC, sustinut de Freerider.ro

5.02.2016 Urban Trail XCC
Photo by Lucian Chert
Sezonul Riders Club ia startul luni, 8 februarie, cand se deschid  inscrierile la Urban Trail XCC, eveniment sustinut de Freerider.ro, partenerul sistemului de ciclism. Prima competitie din calendarul 2016 al Riders Club se va desfasura pe 26 martie te terenul viran din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in Bucuresti, in paralel cu expozitia Salonul Bicicletei. Aventura ciclista urbana, aflata la a doua editie, ii va provoca pe toti cei dornici de miscare in forta sa concureze pe un traseu tehnic, dar sigur si foarte distractiv. 
 
Riderii se pot inscrie direct pe pagina dedicata competitiei Urban Trail XCC, iar pana duminica, 14 februarie, este valabila taxa minima de participare in valoare de 65 de lei. Dupa aceasta data, pretul va urca la 75 de lei, urmand apoi sa creasca la 85 de lei. In saptamana concursului, taxa va fi de 95 de lei.
 
Incepand cu sezonul 2016 procedura de inscriere si confirmare a locului in eveniment se modifica. Gasiti detalii aici.
 
In perioada 25-27 martie vizitatorii sunt asteptati la Salonul Bicicletei din cadrul Romexpo, cea mai mare expozitie de biciclete din Romania. Veti avea ocazia de a afla ultimele noutati in domeniu direct de la specialisti, de a testa noile modele de biciclete si de a asista la diferite demonstratii de talent pe doua roti puse in scena de organizatori.
 
Va asteptam sa dam impreuna startul sezonului 4 al Riders Club pe 26 martie, la Romexpo!