Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Sediul MPG - locatia de ridicare a kit-urilor de start pentru La Broaste 2015

18.05.2015 La Broaste

Daca v-ati inscris la evenimentul La Broaste va puteti prelua pachetul de concurs de la sediul MPG, situat in apropiere de Mall Promenada, dupa urmatorul program:
• Joi, 21 mai, in intervalul orar 14:00 - 20:00;
• Vineri, 22 mai, in intervalul orar 14:00 - 20:00.
Ridicarea pachetelor in ziua de concurs va fi disponibila doar pentru riderii care nu locuiesc in Bucuresti. In acest caz pachetele vor putea fi ridicate de la cortul de inregistare MPG, intre orele 8.30 – 10.00.
 
Pentru ridicarea pachetelor de eveniment, fiecare persoana inscrisa trebuie sa se prezinte personal sau, in cazurile in care nu este posibil, sa predea persoanei care va ridica pachetul declaratia pe proprie raspundere completata si semnata si o copie dupa un act de identitate (utilizata doar pentru identificarea in sistem; nu este retinuta).
 
Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetului de concurs?
• Participant adult: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata;
• Participant minor cu varsta intre 14 si 17 ani: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore;
• Participant minor cu varsta intre 6 si 13 ani: cartea de identitate a insotitorului si Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore si insotitor, impreuna cu declaratia pe proprie raspundere individuala a insotitorului adult. Pachetele de eveniment ale minorului si insotitorului se predau doar insotitorului.
 
Cum se poate ajunge la sediul MPG?
Adresa exacta este: Sos. Pipera nr. 44, cladirea C9n’p (in incinta Compil Pipera), Sector 2, Bucuresti.
 
METROU
M2 - Statia Aurel Vlaicu
 
AUTOBUZE
135 si 112 – Statia Barbu Vacarescu
 
TRAMVAI
5 - Statia Soseaua Pipera