Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Se deschid inscrierile la Livada cu Ciresi

25.06.2015 Livada cu Ciresi
Foto: Teo Paraschiveanu.

Programat pe 29 august, concursul de la Paulesti va fi ofertant condimentat cu urcari si coborari, poteci umbroase de padure si plimbare pe malul raului Teleajen. Realizat de Adrian Nitu, ciclist de performanta, cu sprijinul echipei MPG, concursul Livada cu ciresi rupe monotonia turelor fara diferenta de nivel si va satisface dorinta de avetura in natura a fiecarui rider.

Inscrierile in maratonul de la Paulesti se vor deschide joi – 25 iunie, in cursul serii, iar rezervarile de locuri le puteti face direct pe pagina dedicata competitiei

Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minima de inscriere de 65 de lei pana duminca, 5 iulie. Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 75 de lei pana pe 9 august, urmand sa creasca progresiv pana pe 26 august, cand va ajunge la 95 de lei.

Achitarea taxei de concurs la pretul rezervat initial trebuie facuta pana pe 26 august, ultima zi de inscrieri online.

Inscrierea in aceasta competitie va fi posibila si la fata locului, in ziua evenimentului, la pretul de 100 de lei, in limita locurilor disponibile. Copiii cu varsta de pana la 13 ani, inclusiv, se vor putea inscrie la pretul de 25 de lei, indiferent de momentul rezervarii.

Va asteptam la aventura Livada cu Ciresi!