Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Se deschid inscrierile la Bucovina MTB Maraton

23.06.2015 Bucovina MTB Maraton

Obositi dar satisfacuti dupa efortul pe care il va presupune evenimentul VLC Mountainbiking, din 15 august, ciclistii din Riders Club vor avea doar o saptamana la dispozitie sa se refaca pentru o noua cursa montana. Este vorba de Bucovina MTB Maraton, concurs programat in zona Gura Humorului, pe 22 august.
 
Inscrierile in maratonul bucovinean se vor deschide marti – 23 iunie, in cursul serii, iar rezervarile de locuri le puteti face direct pe pagina dedicata competitiei
 
Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minima de inscriere de 60 de lei pana vineri, 31 iulie.
 
Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 70 de lei, pana pe 20 august. Achitarea taxei de concurs la pretul rezervat initial trebuie facuta pana pe 20 august, ultima zi de inscrieri online.
 
Inscrierea in aceasta competitie va fi posibila si la fata locului, in ziua evenimentului, la pretul de 80 de lei. Copiii cu varsta de pana la 13 ani, inclusiv, se vor putea inscrie la pretul de 50 de lei, indiferent de momentul rezervarii.
 
Va asteptam la editia a doua a evenimentului Bucovina MTB Maraton!