Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Scorseze Medical Group este alaturi de participantii la ZIUA B

16.04.2015 Ziua B

Siguranta este poate cel mai important element in organizarea unui eveniment sportiv de o asemenea anvergura si ne bucuram sa avem si anul acesta alaturi de noi sprijinul Scorseze Medical Group pentru maratonul ZIUA B, pe 18 aprilie, din padurea Cernica.
 
Recomandam realizarea unor analize medicale care sa ateste faptul ca sunteti in cea mai buna forma si ca puteti depune efortul fizic necesar acestui tip de competitie. In acest sens, trebuie sa stiti ca nu mai e nevoie sa pierdeti vremea prin cabinetele medicale. Sunati la numarul de telefon 021 9828 si echipa Scorseze Medical Group vine direct acasa la voi, cu toate dotarile necesare, astfel incat sa beneficiati de confort, atentie si rapiditate in obtinerea rezultatelor. Apoi, nu ramane decat sa va pregatiti bicicleta, echipamentul si sunteti gata de aventura!
 
Competitia va lua startul intr-o zona deosebit de atractiva de langa Bucuresti, cu trasee frumoase dar care pot solicita mai mult pe unii dintre participanti. Indiferent de situatie, echipajul Scorseze Medical Group va fi disponibil cu sfaturi si cu aparatura de urgenta ultraperformanta, iar echipa de profesionisti va monitoriza activitatea tuturor participantilor.
 
Scorseze Ambulanta este o companie cu sapte ani de activitate, peste o suta de cadre medicale implicate in proiectele sale, un parc auto ce include ambulante si autoutilitare de transport medical si dotari performante, conform normelor europene in asistenta de urgenta.
 
Va asteptam la START!