Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Scorseze Ambulanta sustine participantii la competitia 4 Pedale

18.09.2015 4 pedale

In weekend-ul 19-20 septembrie, pentru al doilea an consecutiv, Scorseze Ambulanta Privata este alaturi de participantii la competitia 4 Pedale, in cadrul careia va oferi asistenta medicala  specializata si de urgenta.

Colaborarea cu echipa MPG si placerea a de a acorda atentie au dus, totodata, la implicarea Scorseze Ambulanta Privata  in proiectul social SPRINTEN, dedicat copiilor cu deficiente locomotorii, in speranta ca interventiile sale vor schimba in bine viata acestor micuti.

Si, pentru ca intr-adevar echipa Scorseze acorda atentie, iar competitia se anunta a fi una extrem de motivanta, specialistii Scorseze Ambulanta Privata recomanda concurentilor sa tina cont de urmatoarele sfaturi utile, in cazul unui efort sustinut:

  • Hidratati-va constant, printr-un aport de lichide bogate in saruri minerale;
  • Urmati constant un regim alimentar variat, bogat in sodiu, potasiu si magneziu;
  • Monitorizati-va constant respiratia, coordonandu-va permanent expiratia si inspiratia cu miscarile pe care le realizati, in timpului efortului;
  • In cazul nefericit al aparitiei unor crampe musculare la gamba, puneti greutatea corpului pe piciorul afectat si indoiti putin genunchiul. Executati un masaj usor asupra gambei. Daca aveti senzatia ca este afectat tendonul, asezati-va cu piciorul afectat intins. Indoiti usor genunchiul si trageti-l spre dumneavoastra;
  • Nu in ultimul rand, asigurati-va ca sunteti apti pentru efectuarea unui efort fizic de nivel competional prin realizarea unui set de analize pe care Scorseze Medical Group vi le ofera direct acasa, prin apel la numarul de telefon 021 9828, astfel incat sa nu pierdeti prea mult din timpul dedicat antrenamentului in drum spre doctori. Rezultatele vor veni in cel mai scurt timp, oferindu-va confirmarea starii bune de sanatate de care aveti nevoie pentru a va implica intr-un eveniment de asemenea anvergura.

Scorseze Ambulanta -  www.scorsezemedical.ro – este o companie cu sapte ani de activitate, peste o suta de cadre medicale implicate, un parc auto ce include ambulante si autoutilitare de transport medical cu dotari performante, conform normelor europene in asistenta de urgenta, a carei principala grija este grija pentru pacient.

Ne vedem la startul evenimentului din Baneasa!