Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Scorseze Ambulanta, alaturi de ciclisti la Dumbrava cu Margaritar

5.08.2015 Dumbrava cu Margaritar

Fie ca se pregatesc de cateva zile de odihna sau revin din vacanta, sportivii isi respecta programul de antrenamente si nu rateaza competitiile, mai ales cele care promit o experienta palpitanta. Dupa cateva evenimente desfasurate in tara, aventura MTB se intoarce in apropierea Capitalei, cu cea de-a treia editie a concursului Dumbrava cu Margaritar, din calendarul Riders Club, desfasurat pe raza Parcului Natural Comana.
 
Pe 8 august, Scorseze Ambulanta va fi alaturi de ciclisti la eveniment si va oferi in zona de Start/Finish un cort de prim ajutor si 2 ambulante pentru interventii de urgenta. 
 
Pe langa bucuria de a pedala pe un traseu cu totul special datorita frumusetii peisajului, participantii vor trebui sa manifeste si o atentie deosebita modului in care merg pe bicicleta pentru a nu se accidenta. Terenul nu este unul 100% plat, asadar specialistii Scorseze Ambulanta va ofera cateva sfaturi de luat in seama pentru sanatatea voastra:
  • Nu va solicitati excesiv inima, plamanii si genunchii. De obicei, un ritm de pedalare de 80-100 rotatii pe minut este optim. 
  • Coborati saua atunci cand mergeti pe un teren accidentat sau la vale pentru a creste stabilitatea si a echilibra centrul de greutate.
  • Verificati bine franele din fata si din spate.
  • Aveti mare grija la gropi, cioturi de copaci sau pietre aflate pe drum, pentru ca de foarte multe ori se intampla sa fie ascunse sub frunze.
  • Controlati foarte bine viteza pentru a putea opri in siguranta, pe marginea drumului, pentru a nu deranja intregul grup de ciclisti.
  • Purtati ochelari de protectie pentru ca va pot feri de crengi, musculite, praf sau pietricele.
  • Casca de protectie este obligatorie si va fereste de crengile copacilor sau, daca veti cadea, va ajuta sa evitati traumatismele craniene severe.
  • Inarmati-va cu multa buna dispozitie! Un tonus bun e primul pas in crearea experientelor placute.
La finalul evenimentului Dumbrava cu Margaritar, fiecare participant la competitie poate beneficia, la cerere, de un abonament Scorseze Ambulanta, pentru servicii medicale la domiciliu, la pretul promotional de 14 euro pe luna pentru adulti si de 7 euro pe luna pentru copii. Abonamentul include solicitari de urgenta la domiciliu sau serviciu, consultatii medicale la domiciliu, recoltari si analize medicale la domiciliu, consultatii si tratamente medicale. Mai multe detalii veti putea afla de la specialistii pe care ii veti gasi la cortul Scorseze Ambulanta din cadrul evenimentului.
 
Va asteptam la start alaturi de Scorseze Ambulanta si cu multa voie buna!