Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Schimbari in programul Beach Race XCO

22.04.2015 Beach Race XCO

Mai sunt doar cateva zile pana la debutul competitiei Beach Race XCO, iar organizatorul Ando Velo face ultimele pregatiri pentru a oferi participantilor o cursa frumoasa la malul Marii Negre.
 
Pentru ca acest concurs sa iasa cat mai bine s-au pus la punct, pana la cel mai mic amanunt, etapele organizarii si s-au facut si cateva modificari in program.
 
Vineri, 24 aprilie, va avea loc o conferinta de presa legata de Beach Race XCO, programata la Restaurant Harlequin, din Mamaia, incepand cu ora 13.00. Ciclistii prezenti la eveniment, dar si sustinatorii lor au parte apoi de antrenamente libere si alte activitati, concursul propriu-zis fiind programat a doua zi.  Sambata, 25 aprilie se va da startul competitiei Beach Race XCO, fiind programate trei curse, iar orele de plecare pentru rideri vor fi in functie de traseul la care s-au inscris. Mai multe detalii despre program puteti afla dand click aici.
 
Evenimentul se va incheia odata cu festivitatea de premiere, iar premiile care vor fi acordate pot fi gasite pa pagina dedicata competitiei.
 
Nu ratati ultimele ore de inscrieri online la Beach Race XCO, eveniment programat pe 25 aprilie, la Corbu, judetul Constanta, la pretul de 85 de lei! La fata locului inscrierea va costa 100 de lei.