Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

S-au lansat inscrierile pentru ZIUA B

1.03.2019 Ziua B

Dam startul la miscare si distractie in natura cu a 7-a editie a concursului Ziua B, ce va avea loc pe 7 aprilie 2019, ca de obicei, pe malul lacului Cernica.
 
Pentru toti riderii care au asteptat in ultimele luni pentru a putea concura din nou pe cararile padurilor se iveste din nou ocazia sa-si testeze abilitatile in aceasta competitie, devenita traditionala. Sunt invitati atat participantii adulti, mai experimentati sau aflati la inceput, dar si cei mici, incepand cu varsta de 5 ani, pentru a descoperi frumusetea acestui sport sau pentru a-si demonstra talentul de ciclisti MTB. Pentru ca experienta sa fie una cat se poate de placuta pentru toti participantii, cursa se va desfasura dupa un program special, cu starturi diferite pentru cursele care au loc pe cele doua trasee.
 
Inscrierile sunt deja deschise si se pot face direct pe pagina dedicata competitiei. Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest super eveniment al primaverii pot beneficia de taxa minima de inscriere de 89 de lei/ persoana, valabila pana pe 6 martie. Intre 7 si 31 martie taxa va fi de 99 de lei, in ultimele zile aceasta ajungand la 119 lei. Pentru copii pretul este de 50 de lei si va ramane constant pe intreaga durata a inscrierilor.
 
Va asteptam sa reveniti la ZIUA B!