Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

S-au deschis inscrierile la 4 Pedale

30.07.2015 4 pedale

Am dat startul inscrierilor la concursul MTB pe echipe: 4 Pedale!  Cea de-a treia editie a competitiei din calendarul Riders Club 2015 va avea loc sambata, 19 septembrie 2015, in padurea Baneasa, de langa Bucuresti.
 
Inscrierile se fac online incepand din 30 iulie pe pagina dedicata acestui eveniment. Pana pe 9 august este valabila taxa minima de concurs de 65 de lei de persoana, asadar va recomandam sa va grabiti si sa va rezervati locurile la start impreuna cu coechipierul, daca doriti sa achitati acest pret avantajos!
 
Din 10 august, pretul va fi de 75 de lei, valabil pana pe 6 septembrie, iar dupa aceasta data va creste la 85 de lei, pana pe 13 septembrie. In saptamana evenimentului taxa de concurs va ajunge la 95 de lei de persoana. 
 
Va reamintim ca nu sunt posibile inscrieri la fata locului in ziua evenimentului 4 Pedale. Prin urmare, va sfatuim sa va grabiti si sa va rezervati locurile la pretul cel mai bun. Totodata, va atragem atentia ca evenimentul are inscrierile limitate la un numar de 400 de echipe.
 
Va asteptam la startul competitiei din Baneasa!