Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

S-a dat startul inscrierilor la Maratonul Dunarii

31.08.2016 Maratonul Dunarii

 
Pe 30 octombrie Maratonul Dunarii revine cu cea de-a treia editie pentru a recrea atmosfera placuta de toamna tarzie pe malul Dunarii. Este vorba de o cursa de final de sezon prin padure si potecile de din sudul extrem al judetului Giurgiu, dedicata tuturor riderilor obisnuiti mai degraba cu traseele plate, insa destul de ofertant si pentru riderii cu experienta, care vor aborda la viteza maxima traseele puse la dispozitie.
 
Inscrierile sunt acum deschise pe pagina oficiala a competitiei, iar cei nerabdatori pot beneficia, pana duminica, 18 septembrie, de taxa minima in valoare de 65 Lei. Aceasta va creste apoi la 75 lei pentru inscrierile realizate intre 19 septembrie si 9 octombrie si apoi la 85 lei, taxa valabila intre 10 si 23 octombrie. In saptamana evenimentului taxa disponibila pentru inregistrari in concurs va fi de 95 lei. Participarea in competitie presupune achitarea taxei rezervate pana in ziua inchiderii inscrierilor online, respectiv 26 octombrie.
 
Va invitam sa alegeti cursa care vi se potriveste, iar noi va asteptam la start cu multa voie buna!