Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea pachetelor de concurs pentru competitia de la Campulung

13.07.2015 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

Riderii inscrisi la cursa Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului vor putea sa ia pachetele de concurs din doua locatii, in functie de momentul in care vor dori sa intre in posesia lor.
 
In zilele de joi, 16 iulie, in intervalul orar 14:00 – 20:00, si vineri, 17 iulie, in intervalul 14:00 – 19:00, kit-urile pot fi ridicate de la sediul MPG din strada Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. 
 
Sambata, 18 iulie, in ziua evenimentului, in intervalul orar 08:30 - 10:00, se pot ridica kit-urile competitiei de la cortul de inregistrare doar in cazul riderilor inscrisi care au resedinta in afara Bucurestiului.
 
Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetelor de concurs:
• Participant adult: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata;
• Participant minor cu varsta intre 6 si 13 ani: Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore;
• Participant minor cu varsta intre 14 si 17 ani: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore.
 
Va reamintim ca sunt posibile si inscrieri la fata locului, in ziua evenimentului, la cortul MPG, in limita locurilor disponibile. Pretul de participare va fi de 100 de lei, iar eventualele rezervari anterioare la preturi mai mici nu mai sunt valabile.
 
Minorii sub 13 ani vor fi inscrisi gratuit la fata locului, iar cursa lor se va desfasura pe un traseu diferit fata de cele doua anuntate, fiind adaptat la capacitatile lor fizice.
 
Va asteptam la o aventura frumoasa in natura!