Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea pachetelor de concurs - informatii utile

25.10.2019 Maratonul Dunarii

Aventura Riders Club se incheie in acest sezon cu Maratonul Dunarii, intr-un decor special de toamna. Daca ati decis ca pe 2 noiembrie sa va petreceti ziua alaturi de noi, nu va ramane decat sa preluati kit-ul de participare si sa va pregatiti pentru eveniment.
 
Veti gasi in pachet si tricoul oficial, creat special pentru acest concurs, o sticla de Gatorade, Bautura Sportiva oficiala Riders Club, un produs GoldNutrition iar la finalul evenimentului va veti bucura nu doar de medalia de finisher si portia traditionala de paste Barilla in sos Basillico dar si de un pahar de vin fiert (rezervat adultilor). 
 
Ridicarea kit-urilor de participare incepe joi, 31 octombrie, intre orele 14:00 si 19:00 si continua vineri, 1 noiembrie in acelasi interval orar. Locatia de ridicare este THULE Store - Str. Barbu Vacarescu, Nr. 80.
 
Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul 08:30-10:00.
 
Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:
Va asteptam voiosi la Start!