Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea kit-urilor de start

26.06.2019 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului

Concurentii inscrisi la cursa Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului, cu resedinta in Bucuresti, vor putea sa-si ridice kit-urile de start de la THULE Store - Str. Barbu Vacarescu, nr. 80, in ziua de joi, 27 iunie, intre orele 14:00 si 19:00. Vineri, 28 iunie, intre orele 14:00 si 20:00, pachetele de participare vor putea fi preluate de la cortul MPG amplasat in piata Primariei Campulung. In ziua evenimentului se vor distribui pachete de participare si de la punctul de start, cu cel putin o ora inaintea startului cursei.
Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetelor de concurs:
Declaratie participanti adulti;
Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/tutore).
 
Evenimentul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului este sustinut de partenerul oficial de hidratare – Gatorade, de sponsorii oficiali Bosch si Barilla, radioul oficial fiind Virgin Radio.
 
Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului si experienta oferita nu ar fi fost la fel fara sprijinul sponsorilor evenimentului: GOLD NUTRITION, Kaufland X-treme Games, ORGANIC INDIA, DRAG BICYCLES, GARMIN Romania, BikeXpert, Total Gama Prod., Totul pentru casa ta, THULE Store si Aleo, carora le transmitem multumiri speciale. Evenimentul s-a bucurat si de suportul partenerilor Primaria Campulung, FreeRider.ro, Ambulanta de Biciclete, Antena1 Pitesti, Pensiunea Valea Ursului, A&I Concept, JEEP, clubului Bike FM si Romsilva.
 
Va reamintim ca inscrierile online se incheie joi - 27 iunie.