Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea kit-urilor de participare pentru Maratonul Dunarii

24.10.2016 Maratonul Dunarii

Aventura Riders Club se incheie in acest sezon cu o cursa speciala, plasata intr-un decor special de toamna, la Maratonul Dunarii. 

Daca ati decis ca pe 30 octombrie sa va petreceti duminica alaturi de noi, nu va ramane decat sa preluati kit-ul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa grozava, la cea de-a 3-a editie a competitiei din localitatea Prundu.

Veti gasi in pachet si tricoul oficial, creat special pentru acest eveniment si disponibil in doua culori, mov si gri, iar la finalul evenimentului va veti bucura nu doar de portia traditionala de paste Barilla in sos Barilla si de doza de Ciuc Natur Radler dar si de o portie de frigarui, alaturi de un pahar de vin fiert.

Ridicarea kit-urilor de participare incepe joi, 27 octombrie, intre orele 14:00 si 19:00 si continua vineri, 28 octombrie in acelasi interval orar. Ne gasiti la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9n'p-incinta complexului Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.

Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul 08:30-10:00.

Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:

Va asteptam voiosi la Start!