Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea kit-urilor de participare pentru Dumbrava cu Margaritar 2015

31.07.2015 Dumbrava cu Margaritar

Cu mic, cu mare, va asteptam sa va ridicati kit-urile de concurs de la sediul MPG sau direct de la punctul de start, daca aveti resedinta in afara Bucurestiului.

In zilele de miercuri – 5 august si joi - 6 august, in intervalul orar 14:00 – 20:00, respectiv vineri - 7 august, in intervalul 14:00 – 19:00, pachetele de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. 

Sambata, 8 august, in ziua evenimentului, in intervalul orar 08:30 - 10:00, se pot ridica kit-urile competitiei de la cortul de inregistrare de catre participantii care au resedinta in afara Bucurestiului.

Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetelor de concurs:

Va reamintim ca nu sunt disponibile inscrierile la fata locului, in ziua evenimentului, recomandarea noastra fiind sa va rezervati online inscrierea si sa o achitati pana la finalul zilei de miercuri, 5 august.

Va asteptam la una din cele mai frumoase curse din apropierea Capitalei!