Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ridicarea kit-urilor de concurs pentru ZIUA B

1.08.2017 Ziua B
Foto: Ovidiu Salavastru

Mai este putin timp pana dam startul curselor in padurea Cernica la mult asteptata competitie ZIUA B, sustinuta de Gatorade Romania si de Ciuc Natur Radler. Pe 6 august ne vom delecta pedaland pe trasee in natura, vom petrece si ne vom relaxa pe malul lacului Cernica, intr-o zona superba si verde, si vom bifa o noua experienta frumoasa la capitolul „amintiri MTB”.

Fiecare participant, mare sau mic, va primi un pachet de Start pentru eveniment ce include: numarul de concurs cu un cip unic de cronometrare, tricoul editiei ZIUA B 2017, un bidon Gatorade, o bautura sportiva Gatorade, un gel GoldNutrition, dar si alte produse oferite de sponsori si parteneri.  La finalul evenimentului fiecare competitor va primi bine meritata medalie de Finisher precum si o portie de paste Barilla nr. 1 in Italia, in sos Basilico, dar si o doza de bere Ciuc Radler, aceasta din urma fiind oferita doar participantilor adulti. Totodata, pachetul include si serviciile evenimentului, detaliate in pagina de concurs.

Kit-ul de Start pentru ZIUA B poate fi ridicat de fiecare persoana din doua locatii din Bucuresti, dupa cum urmeaza:

  • joi, 3 august, intre orele 14:00 si 19:00 se pot ridica de la sediul MPG, Bucuresti;
  • vineri, 4 august, intre orele 14:00 si 19:00 se pot ridica de la sediul MPG, Bucuresti;
  • duminica, 6 august, intre orele 07:30 si 08:30 se pot ridica pachetele de la cortul MPG din zona de Start/Finish a evenimentului de la Cernica, de catre participantii care sunt inscrisi la traseul Scurt, si au domiciliul in afara Bucurestiului, iar intre orele 07:30 si 10:00 se pot ridica kit-urile de concurs de catre concurentii care participa la traseul Standard.

Participantii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, pentru a se putea legitima, si declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Formularele pot fi descarcate de pe site-ul www.ridersclub.ro la urmatoarele link-uri:

Sediul MPG este localizat in Bucuresti, soseaua Pipera, nr. 44, in incinta Compil Pipera, cladirea C9 n’p, sector 2, situat la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Aurel Vlaicu, iar pentru a vedea harta locatiei click aici.

Inscrierile sunt deschise pana joi, 3 august, ora 19:00, si se fac online pe pagina evenimentului de pe platforma www.ridersclub.ro

Va asteptam sa luati startul in curse alaturi de toti cei dragi si sa va bucurati din plin de miscare si distractie!