Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Riders Party oltenesc

9.07.2014 VLC Mountainbiking

Mai sunt aproape 3 saptamani pana la competitia de MTB de la Malaia programata duminica – 27 iulie, iar organizatorii de la VLC Sport vin cu noutati interesante privind evenimentul. Astfel, dupa cursa, incepand cu orele 18.00, concurentii sunt asteptati la Riders Party, ce va avea loc in incinta Centrului de Agrement Bradișor. Petrecerea va fi, cu siguranta, una pe placul iubitorilor de natura, va include un foc de tabara, muzica, bere CIUC Natur Radler, si tocanita olteneasca.

Pentru cei ce ce vor sa vina mai devreme la Valcea, trebuie sa stie ca organizatorul le ofera posibilitatea sa campeze inca de sambata la Centrul de Agrement Bradișor, urmand ca duminica dimineata sa fie transportati cu microbuzul la zona de start, aflata la o distanta de 25 de km. De asemenea, riderii sositi de sambata pot participa si la o vizita la hidrocentrala Ciungetu, inscrierea in acest program putandu-se face aici.

Va asteptam la start!