Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Riders Club va trimite in gasca la ZIUA B!

6.04.2015 Ziua B

Au mai ramas 2 saptamani pana la ZIUA B, cel mai mare maraton de ciclism al Riders Club. Fie ca ati mai cutreierat padurea Cernica sau alte zone ale tarii, fie ca sunteti incepatori, noi va asteptam pe 18 aprilie sa dam startul pedalatului in natura si al distractiei intr-o locatie superba, la o aruncatura de bat de Capitala.
 
Si pentru ca totul este mult mai frumos in gasca, strigati „adunarea” printre prieteni si pregatiti-va de gonit pe biciclete pentru ca noi va oferim 4 invitatii de participare la ZIUA B! Acestea sunt valabile indiferent de cursa in care vreti sa va inscrieti: traseul Scurt, de 17 km sau cel Standard, de 41 km!
 
Ce trebuie sa faceti pentru a castiga cele 4 locuri gratuite in competitie pentru gasca voastra?
 
1. Sa dati un big "Like" la pagina Facebook a Riders Club;
2. Sa ne lasati o poza de gasca si un comentariu pe masura, ca raspuns la postarea noastra de pe pagina Facebook a Riders Club, care anunta acest concurs;
3. Sa urmati toti pasii indicati mai sus pana pe 10 aprilie, ora 17.00, cand vom spune „Stop!” si vom alege castigatorii acestui concurs prin random.org si ii vom anunta pe pagina Facebook a Riders Club!
 
Concursul se desfasoara exclusiv pe pagina Facebook a Riders Club, de luni, 6 aprilie pana vineri, 10 aprilie, ora 17.00.
 
Va uram mult noroc si va asteptam la start!