Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Riders Club si Freerider.ro va invita la Salonul Bicicletei

9.02.2016 Urban Trail XCC

Urban Trail XCC, competitie sustinuta de Freerider.ro, deschide sezonul Riders Club intr-o locatie urbana accesibila participantilor si sustinatorilor sai, complexul Romexpo, dar si in cadrul unui eveniment deja consacrat printre pasionatii de aventuri pe doua roti: Salonul Bicicletei!
 
Cea mai mare expozitie de biciclete din Romania se va desfasura in perioada 25-27 martie a.c. la Romexpo si va reuni toti marii importatori si producatori de biciclete. Salonul Bicicletei, eveniment organizat de Asociatia Profesionala a Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania (ASPIC), este locul in care se intalnesc iubitorii de biciclete, indiferent de varsta, profesionistii din industrie, sportivii si comunitatile de biciclisti.
 
Vizitatorii acestei expozitii vor avea sansa de a testa in premierea noile modele de biciclete si de a primi sfaturi direct de la profesionisti. Totodata, vor putea lua parte la concursuri de indemanare pentru biciclisti, pentru copii dar si pentru mecanici, organizate si premiate in cadrul evenimentului, precum si de a urmari diverse demonstratii de talent.
 
Programul de vizitare pentru Salonul Bicicletei este:
  • 25 martie (vineri): orele 12:00 - 18:00;
  • 26 martie (sambata): orele 10:00 - 18:00;
  • 27 martie (duminica): orele 10:00 - 16:00.
 
Pentru a avea acces la expozitia din cadrul Romexpo va trebui sa achitati o taxa de intrare de 10 lei. Mai multe detalii puteti gasi pe: http://www.salonulbicicletei.ro/
 
Echipa Riders Club va asteapta la startul primului eveniment din calendar, pe 26 martie!