Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Riders Club, pe plaiuri bucovinene

23.06.2015 Bucovina MTB Maraton

Nu este nicio exagerare daca spunem ca Bucovina in general si Gura Humorului in special, reprezinta una din cele mai pitoresti regiuni din Romania, zona pastrand inca, mai mult decat altele din tara, o legatura profunda cu traditia.
Daca va place sportul in natura si sunteti, in acelasi timp, pasionat de cultura bucovineana, atunci nu puteti rata participarea la Bucovina MTB Maraton.
 
Odata ajunsi in orasul Gura Humorului, neaparat cu cateva zile inainte de cursa, se cuvine sa vizitati localitatile Manastirea Humorului si Voronet, unde se afla cunoscutele lacasuri de cult ce fac parte din ansamblul bucovinean Gura Humorului. Tot aici se afla o baza sportiva si de agrement incluzand o partie de schi, piscina, un parc de aventura si o sala de sport, oferind posibilitatea practicarii tirului cu arcul, tenisului etc. Tot in parcul Arinis se afla Piatra Pinului, rezervatie geologica, suport pentru numeroase fosile, printre care Palegrhynchus humorensis, unicat. In aceeasi zona au fost descoperite si fragmente de schelet de mamut. De asemenea, foarte interesant ar fi sa vizitati satul Plesa, sat de polonezi care isi pastreaza traditiile si formeaza o comunitate aparte.
 
Atractiile zonei sunt mult mai multe de atat, insa va lasam sa le descoperiti singuri, treptat. Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu un ghid local ce ar putea sa va poarte catre cele mai ascunse minuni ale Bucovinei. 
 
Pana atunci insa Riders Club va transmite mult succes la cursa!