Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Riderii de peste 13 ani vor avea doua variante de traseu

24.05.2018 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului
Foto: Ema Pislaru
Participantii la evenimentul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului vor avea sansa rara de a pedala pe drumurile forestiere si potecile ce vor strabate poienile si pajistile alpine ale Muntelui Stramtu, padurile intunecoase de conifere ale Culmii Magura, cursul raului Bughea, precum si traseele adapostite de fagii Dealului Ciocanu.
 
In functie de nivel si de categoria de varsta, cei interesati se vor putea inscrie pe unul din cele doua trasee puse la dispozitie de echipa MTB ACADEMY:
 
Traseul Standard – 29 km
Poate fi abordat si de catre o persoana care nu exceleaza la capitolul abilitati tehnice si rezistenta fizica. Pe cele mai multe portiuni traseul urmeaza drumuri forestiere si poteci largi, fara obstacole de netrecut, strabatand pantele inferioare ale Muntelui Stramtu, dar si Culmea Magura. Diferenta de nivel tinde catre 800 metri, iar punctul de maxima altitudine atinge 1.074 metri.
 
Traseul Epic - 60 km
Desi coincide in prima parte cu traseul Standard, cel Epic a fost realizat pentru riderii cu experienta, caliti bine in urcari istovitoare si coborari rapide ce solicita manevre tehnice. Catararea din satul Namaiesti, pana pe Muntele Stramtu, ajunge la o altitudine ce depaseste 1.074 m si solicita serios capacitatile fizice ale sportivilor. In continuare va fi parcursa Culmea Magura si zona de tranzitie de la marginea Comunei Bughea de Jos. Portiunea de solicitare maxima a turei lungi incepe de aici inainte, pe dealul Ciocanu. Este vorba de o succesiune de urcari relativ lejere si scurte, urmate de single trail-uri special amenajate pentru mountain bike. 
 
Special pentru aceasta competitie, inscrierea copiilor cu varsta intre 5 si 12 ani se face la fata locului. Cursa copiilor prespune un traseu de 4 km desfasurati prin centrul orasului.
 
Va invitam sa alegeti traseul care vi se potriveste, iar noi va asteptam la start, cu multa voie buna!