Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Rezultatele de la Topoloveni sunt online

19.06.2017 Topoloveni Summer Tour
Foto: Marius Zamfir
 
Le transmitem multumirile noastre tuturor riderilor si spectatorilor care s-au alaturat aventurii MTB la TOPOLOVENI SUMMER TOUR, ed. a 3-a! Li se cuvin felicitari tuturor riderilor care au dus la bun sfarsit cursa, dar in special celor care au urcat pe podium!
 
Clasamentele sunt disponibile aici.
 
Pozele evenimentului vor fi selectate si procesate in urmatoarele zile si le veti putea descarca direct de pe profilul de Facebook Riders Club.
 
Competitia de la Topoloveni a fost sustinuta de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, alaturi de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH si Barilla si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Sponsorii competitiei au fost INES GROUP, MTB ACADEMY, DRAG BICYCLES, DAIMON Wellness, SUUNTO, BikeXpert, Prima Market, RENANIA, BAMESA Steel Service Center. Concursul a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, Primaria Topoloveni, Casa de Cultura “Preot Ion Ionescu” – Topoloveni si Registrul de Biciclete.
 
Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism si partenerul de recrutare eJobs. Topoloveni Summer Tour a beneficiat de suportul partenerilor media principali INGA Media si Libertatea - Ringier si al partenerilor media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, SportPici, Romania Pozitiva, Sportivity, Orasulmeu, Agentia de blogeri Kooperativa 2.0, Antena1 Pitesti. Partener KIDS RACES a fost Itsy Bitsy FM.
 
Va asteptam la urmatoare4le noastre evenimente!