Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Rezultatele de la Campulung sunt online

18.07.2016 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului
Alin Virsescu
 
Multumim tuturor riderilor si spectatorilor care s-au alaturat superbei curse de la Campulung, Lupii Dacilor Trofeul Muscelului - editia a 4-a! Felicitam toti riderii care au dus la bun sfarsit cursa si ii aplaudam pe cei care au ocupat locurile fruntase!
 
Clasamentele sunt disponibile aici.
 
Unul dintre momentele cele mai asteptate din ziua concursului a fost tombola, care a atras in fata scenei numerosi amatori. Au fost oferite in total 8 premii, castigatorii fiind extrasi din randul tuturor riderilor inscrisi la eveniment si prezenti la festivitatea de premiere.
 
Castigatorii premiilor alocate tombolei sunt urmatorii:
• Alex Tisaianu: abonament 1 luna la Daimon Club;
• Mihai Chiosanu: sedinta Personal Training la MTB Academy; 
• Stefan Eugen Pal: voucher de cazare pentru doua persoane pe durata unui weekend la Pensiunea Valea Ursului;
• Daniel Rusu: ceas SUUNTO;
• Cristi Busuioc, Simeon Tica si Ionut Pitigoi: tablete ARCHOS Arnova oferite de DIABLOS COMPUTER
• Valentin Pascu: greutatea bicicletei in tuica.
 
Pozele evenimentului vor fi selectate si procesate in urmatoarele zile si le veti putea descarca direct de pe profilul de Facebook Riders Club.
 

Competitia de la Campulung, cea de-a 6-a din calendarul 2016 al Riders Club, a fost sustinuta de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, alaturi de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman, LG G5 si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Sponsorii competitiei au fost Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, BikeXpert, Suunto, Daimon Club Bucuresti, Drag Bike, Gustare Nevinovata, Luca Way, DIABLOS COMPUTER, Pensiunea Valea Ursului, Roaprilia Alex si Alina, Vreau portbagaj si MTB Academy. Concursul a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, Primaria Campulung, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Romsilva si Registrul de Biciclete.

Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism si partenerul de recrutare eJobs. Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului beneficiaza de suportul partenerilor media principali INGA Media, Libertatea si al partenerilor media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.

Va asteptam la urmatoarele evenimente din calendarul Riders Club!