Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Rezultatele concursului sunt online

18.06.2016 Topoloveni Summer Tour
Foto: Rares Gireada

Multumim tuturor riderilor si spectatorilor care s-au alaturat aventurii MTB la TOPOLOVENI SUMMER TOUR, ed. a 2-a! Felicitam toti riderii care au dus la bun sfarsit cursa si ii aplaudam pe cei care au ocupat locurile fruntase!

Clasamentele sunt disponibile aici.

Pozele evenimentului vor fi selectate si procesate in urmatoarele zile si le veti putea descarca direct de pe profilul de Facebook Riders Club.

Competitia de la Topoloveni a fost sustinuta de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, alaturi de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Sponsorii competitiei au fost Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, BikeXpert, Suunto, Daimon Club Bucuresti, Drag Bike, Gustare Nevinovata, Luca Way, DIABLOS COMPUTER si MTB Academy. Concursul a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, Primaria Topoloveni, si Registrul de Biciclete.

Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism si partenerul de recrutare eJobs. Topoloveni Summer Tour beneficiaza de suportul partenerilor media principali INGA Media, Libertatea si al partenerilor media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, Jurnal de Arges, Antena 1 Pitesti, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.

Va dorim o duminica odihnitoare!