Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Retrospectiva evenimentului Haiduci si Domnite, editia a 5-a

14.11.2017 Haiduci si Domnite
Foto: Marius Furceanu
Am avut parte de multa energie, veselie si chef de miscare in natura la a 5-a editie a competitiei Haiduci si Domnite, eveniment sustinut de Gatorade. Sute de rideri au infruntat vremea cetoasa si traseul moale pe alocuri, pentru a bifa si ultima cursa din calendarul Riders Club 2017.
 
Pentru toti cei care vor sa retraiasca sau sa vada pentru prima data secventele de aventura, peisajele pitoresti si atmosfera evenimentului, au fost postate online mii de imagini in albume foto pe pagina de Facebook Riders Club. Va invitam sa accesati albumele realizate de fotografii care au fost alaturi de noi la acest eveniment: Marius Furceanu - partea 1 si partea a 2-a, Ovidiu Salavastru si Brindusa Mutoiu - partea 1 si partea a 2-a. Le adresam multumiri deosebite pentru participare si pentru efortul lor de a ne oferi amintiri numai bune de inramat!
 
Pozele la calitate QHD realizate de sistemul MyLaps sunt disponibile si pot fi descarcate gratuit din profilele de rideri din aplicatia Haiduci si Domnite 2017 (Android / iOS). Pozele sunt disponibile si in rezultatele evenimentului, pe pagina detaliata a cursei fiecarui rider, aici: https://results.sporthive.com/events/6331822580860289280.
 
Speram ca experienta de la Moara Vlasiei sa nu fie uitata prea curand si va invitam ca in intersezon sa urmariti, pe site-ul oficial, cele mai noi informatii despre calendarul Riders Club 2018.