Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Reprogramarea evenimentului ZIUA B

29.09.2020 Ziua B

Ziua B a fost întotdeauna evenimentul care a reunit comunitatea Riders Club la început de sezon și a însemnat pentru noi toți prietenie, aventură și distracție.
 
Deși există metode care permit unui eveniment sportiv să se desfășoare în această perioadă, cu respectarea strictă a distanțării sociale, modificările pe care ar trebui să le aducem formatului cursei implică o schimbare substanțială a experienței și o detașare de tot ceea ce reprezintă Ziua B pentru comunitatea Riders Club.
 
Așadar, evenimentul Ziua B nu se va desfășura în 2020, urmând să fie reprogramat la o dată ulterioară, în 2021.
Până atunci, speram că veți rămâne activi și că vă veți bucura de sport și mișcare, respectând regulile distanțării sociale.
 
Cu prietenie,
Echipa Riders Club
 
----------------------------------
 
Informații legate de accesul la ediția 2021 
 
Ne aliniem la măsurile impuse de Ordonanța de Urgență nr. 70 din 14 mai 2020, pe care le reluăm mai jos:
  • Toți participanții înscriși la ediția 2020 a evenimentului Ziua B pot utiliza înscrierea pentru ediția 2021 a evenimentului. Data la care se va desfășura ediția 2021 va fi anunțată în primul trimestru al anului 2021, în funcție de evoluția pandemiei cauzate de virusul SARS-CoV-2. Din momentul anunțării datei la care se va desfășura ediția 2021, participanții vor avea 30 de zile la dispoziție să transmită dacă pot participa. Dacă nu este transmis un mesaj în perioada celor 30 de zile, participarea pentru ediția 2021 este validată automat. Procesul de validare și pașii de urmat vor fi comunicate prin email dar și prin intermediul principalelor canale oficiale (website ridersclub.ro și Facebook @ridersclub.ro); 
  • Participanții care nu pot lua parte la ediția 2021 și transmit acest lucru în cele 30 de zile puse la dispoziție, primesc un voucher de înscriere gratuită la oricare dintre celelalte evenimente din calendarul Riders Club 2021, ce urmează să se desfășoare până la data de 30 septembrie 2021;
  • În cazul în care participanții nu folosesc voucherul de înscriere gratuită până la 30 septmebrie 2021, se va face returul sumei plătite pentru ediția 2020 a evenimentului Ziua B.