Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Razvan Juganaru, partenerul tehnic al Riders Club

21.03.2013

Riders Club, pe partea tehnica, se bucura de sprijinul unuia dintre cei mai buni ciclisti profesionisti din Romania, Razvan Juganaru. In ultimii ani, Razvan si-a adaugat la palmares numeroase premii in cadrul unor competitii atat in tara cat si in strainatate. Experienta lui se materializeaza in toate detaliile tehnice ale traseelor, el implicandu-se activ in toate evenimentele de MTB din Bucuresti.

Pentru mine, Riders Club, reprezinta un sistem nou pentru Romania, o schimbare adusa concursurilor de la noi, o aliniere a ciclismului la standardele europene. Este un sistem bine pus la punct, imprumutat din tarile unde ciclismul este o cultura, un sistem unde oamenii vin, alearga, se simt bine si in siguranta. Locul unde  pot alerga laolalta ciclisti amatori si profesionisti dar care sunt diferentiaiti intre ei prin  4 nivele. Este sistemul care aduna sub acelasi acoperis toti ciclistii, ofera competitivitate indiferent de varsta, creste nivelul si ofera ciclisti de valoare care sa ne reprezinte in cursele internationale.Razvan Juganaru, campion national la ciclocros si MTB Maraton, http://razvanjuganaru.blogspot.ro/