Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Rares Manea, despre Piatra Craiului Trophy

25.06.2013 Piatra Craiului Trophy

Campion la schi-alpinism si pasionat de mountain-bike, Rares Manea este organizatorul Piatra Craiului Trophy, a sasea competitie din calendarul Riders Club, programata in 6 iulie. Rares a ales ca zona de start orasul Zarnesti, in care s-a nascut si ale carui imprejurimi nu mai sunt pentru el o necunoscuta, multumita schi-alpinismului, dar si MTB-ului, sporturi prin care exploreaza zi de zi chiar si culmile cel mai putin accesibile. Pentru ca evenimentul se apropie cu pasi repezi, Rares ne-a oferit cele mai proaspete informatii despre concursul al carui traseu va strabate una dintre cele mai pitoresti zone ale Romaniei: Parcul National Piatra Craiului.

Riders Club: De ce merita sa te inscrii la Piatra Craiului Trophy?

Rares Manea: In primul rand, participarea la cursa merita fiindca locatia propusa e una de exceptie. Linia de start/finis e amplasata in apropierea Cabanei Gura Raului, din Zarnesti, o localitate extrem de diferita de marile aglomeratii urbane. Aici, natura ne ofera unele dintre cele mai frumoase peisaje montane.

R.C.: Ce ne poti spune despre traseele competitiei pe care o vei organiza in cadrul Riders Club? Ce este atractiv?

R.M.: Traseele propuse pentru editia de anul acesta se vor desfasura pe drumuri de tara si forestiere, cu o dificultate pe care o poate aborda orice concurent. Participantii trec pe langa Cabana Curmatura si prin satele Magura si Pestera, toate cu peisaje de vis. Printre multele zone atractive ale traseului se numara si prapastiile Zarnesti, un impresionant defileu cu o lungime de 3-4 km, care se afla in partea de nord-est a Masivului Piatra Craiului. Tot aici exista o arie de protectie de 1,5 ha, cu caracter de monument al naturii, care include Pestera Liliecilor, obiectiv pe langa care, de asemenea, trece traseul concursului din 6 iulie.

R.C.: Ce poti sa ne spui despre echipa de organizare?

R.M.: Echipa de organizare va fi formata numai din profesionisti, iubitori ai sporului cu pedale, oameni cu experienta in acest domeniu. Acestia vor face tot posibilul pentru ca participantii sa aiba parte de un eveniment reusit si de un traseu de neuitat.

R.C.: De ce sa devin membru Riders Club?

R.M.: Exista o multime de motive pentru care ar trebui sa devii membru Riders Club, dar cel mai important e faptul ca ofera, atat amatorilor, cat fi profesionistilor, competitii de MTB organizate la un standard ridicat.

Inscrie-te acum la Piatra Craiului Trophy!