Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Programul de ridicarea a kit-urilor de start

11.07.2017 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului
Foto: Alin Virsescu
 
Concurentii inscrisi la cursa Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului, cu resedinta in Bucuresti, vor putea sa-si ridice kit-urile de start din in zilele de joi, 13 iulie si vineri, 14 iulie, in intervalul orar 14:00 – 19:00, de la sediul MPG din strada Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. 
 
Sambata, 16 iulie, in ziua evenimentului, in intervalul orar 09:00 - 10:00, se pot ridica kit-urile competitiei de la cortul de inregistrare doar in cazul riderilor inscrisi care au resedinta in afara Bucurestiului.
 
Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetelor de concurs:
Declaratie participanti adulti;
Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/tutore).
 
Riderii inscrisi la cursa MTB Academy Cup, indiferent de resedinta, isi vor putea ridica pachetul de participare de la cortul MPG amplasat in piata Primariei Campulung, din Strada Negru Voda, numarul 121, exclusiv in ziua de vineri, 14 iulie, intre orele 12:00 - 20:00. Riderii neligitimati si copiii isi pot ridica pachetul de participare si de la punctul de Start/ Finish, cu cel putin o ora inaintea startului cursei pentru care sunt inregistrati.
 
Va reamintim ca inscrierile online se incheie miercuri-12 iulie, pentru MTB Academy Cup, respectiv joi – 13 iulie, pentru Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului.