Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Programul de ridicare a kit-urilor de start pentru ZIUA B

25.04.2018 Ziua B
Foto: Ovidiu Salavastru
 
Mai este putin timp pana dam startul curselor in padurea Cernica la mult asteptata competitie ZIUA B. Pe 5 mai ne vom delecta pedaland pe trasee in natura, vom petrece si ne vom relaxa pe malul lacului Cernica, intr-o zona superba si verde, si vom bifa o noua experienta frumoasa la capitolul „amintiri MTB”.
 
Fiecare participant, mare sau mic, va primi un pachet de Start pentru eveniment ce include: numarul de concurs cu un cip unic de cronometrare, tricoul editiei ZIUA B 2018, o sticla de Gatorade, un gel GoldNutrition (doar pentru adulti), o sticla de suc natural ProFructta. La finalul evenimentului fiecare competitor va primi bine meritata medalie de Finisher precum si o portie de paste Barilla nr. 1 in Italia, in sos Basilico. Totodata, pachetul include si serviciile evenimentului, detaliate in pagina de concurs.
Kit-ul de Start pentru ZIUA B poate fi ridicat de fiecare persoana din doua locatii din Bucuresti, dupa cum urmeaza:
joi, 3 mai, intre orele 14:00 si 19:00 se pot ridica de la sediul MPG, Bucuresti;
vineri, 4 mai, intre orele 14:00 si 19:00 se pot ridica de la sediul MPG, Bucuresti;
 
Participantii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate, pentru a se putea legitima, si declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Formularele pot fi descarcate de pe site-ul www.ridersclub.ro la urmatoarele link-uri:
Declaratia pe propria raspundere pentru concurenti Adulti;
Declaratie pe propria raspundere pentru concurenti Minori – se completeaza de parinte / tutore cu datele sale personale si ale minorului, apoi se semneaza.
 
Sediul MPG este localizat in Bucuresti, soseaua Pipera, nr. 44, in incinta Compil Pipera, cladirea C9 n’p, sector 2, situat la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Aurel Vlaicu, iar pentru a vedea harta locatiei click aici.
 
Inscrierile sunt deschise pana joi, 3 mai, ora 12:00, si se fac online pe pagina evenimentului de pe platforma www.ridersclub.ro
 
Va asteptam sa luati startul in curse alaturi de toti cei dragi si sa va bucurati din plin de miscare si distractie!